“Playback” kutsub koolinoored kuursaali

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnumaa "Playbacki" eelmise aasta võistlus kuursaalis.
Pärnumaa "Playbacki" eelmise aasta võistlus kuursaalis. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Järgmisel laupäeval, 4. aprillil kell 14 on Pärnu kuursaalis Pärnu linna ja maakonna õpilaste staarijäljendajate konkurss “Pärnumaa playback 2009”.


“Playbackil” jäljendavad osalejad tuntud artiste, ansambleid ja telenägusid, võttes aluseks muusikavideod või

live

-esinemised.



Esinejaid hindab žürii, kes selgitab välja iga vanuserühma kolm paremat. Antakse välja eriauhindu ja oma lemmiku valib publik. Hindamisel arvestatakse artistlikkust, sarnasust originaaliga, liikumist, imagot.



Staarijäljendajate konkurss “Pärnumaa playback” toimub 10. korda. Kolmandat aastat korraldab ettevõtmist Rääma põhikool. “Et üritus Pärnus välja ei sureks, tuli õlg alla panna, ja nii oleme seda tegema jäänud,” rääkis kooli direktor Elmo Joa.



Joa ütlust mööda teevad huvijuht Kaie Pupi juhtimisel kogu korraldustöö Rääma põhikooli õpilased ja vilistlased. Direktori osaks on jäänud sponsoreid leida. “Möödunu aastal oli kabinet auhinnakraami täis, aga tänavu on tarvis veel vaeva näha,” avaldas ta.



Aasta-aastalt on osalejate arv suurenenud ja etteastete tase tõusnud. Nii osales mullu staari-

show

’s kokku 32 Pärnumaa õpilasgruppi enam kui 200 esinejaga.   


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles