Alasti võitluskunstide meister tuuseldas politseid

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võitluskunstidega tegelev isik. Fotol olev mees pole juhtumiga seotud
Võitluskunstidega tegelev isik. Fotol olev mees pole juhtumiga seotud Foto: AP / Scanpix

USAs New Yorgis tuuseldas alasti võitluskunstide meister politseinikku.

Kohaliku politseijuhi Louis Alago sõnul on sellised juhtumid, kus võitluskunste õppinud isikud hakkavad avalikkuses oma oskusi näitama, politseile alati peavalu valmistanud, vahendab stuff.co.nz.

Intsident juhtus möödunud nädala pühapäeval, kui porgandpaljas 28-aastane Peter Lu tagus ühe võõra eramaja ukse taga.

Majas olnud naine kutsus politsei. Sündmuspaigale saabunud korrakaitsja Frank Cavallo püüdis alasti meest korrale kutsuda.

Cavallo andis Lu`le käsu käed seljataha panna, et ta saaks mehe käed raudu panna. Lu ei allunud korraldusele.

Lõpuks läks alasti mees politseinikule kallale, kasutades võitluskunstide lööke.

«Meie esindaja sai kohe aru, et tema ees on võitluskunstides osav isik. Lu lõi tal jalalöögiga isegi kumminuia käest. Frank Cavallol oli keeruline ennast Lu käe- ja jalalöökide eest kaitsta,» lausus Alagno.

Lu jätkas oma etteastet, kuid siis tõmbas politseinik relva välja ning sündmuspaigale ilmus veel kolm korrakaitsjat. Nelikul õnnestus lõpuks võitluskunstide meister kontrolli alla saada ja tal käed raudu panna.

Lu viidi lähedal olevasse haiglasse psühhiaatrilisse kontrolli. Politsei leidis Lu riided ja auto sündmuspaigast poole miili kaugusel olevalt ehitusplatsilt.

«Me ei tea, miks võitluskunstides osav mees järsku neid tänaval alasti olles ja veel politseinikele demonstreerima hakkas. Ta polnud ei narkootikume ega ka alkoholi tarbinud. Meil pole mehe sellise käitumise põhjuste kohta veel informatsiooni,» lisas politseijuht Alagno.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles