Stiilipäeviku-Margit selgitab: ma ei häbene mupos töötamist

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stiilipäevik; Margit pärast muutust
Stiilipäevik; Margit pärast muutust Foto: TV3

TV3 saate «Stiilipäevik» muutuja Margit Männamaa läbis imelise transformeerumise - poisilikust turvamehest sai päikseline naisterahvas.

Millega tegeleb aga Margit igapäevaselt?

Mupo töötajate kontaktide hulgast saab sellele küsimusele kohe vastuse. Tütarlaps töötab Tallinna Munitsipaalpolitsei Ameti kontrolliosakonna inspektorina.

Elu24-le teadaolevail andmeil olevat Margit palunud saates mitte avalikustada oma tööandjat. Tänahommikustes raadiosaadetes tuli aga kiivalt varjatud saladus avalikkuse ette.

Saatejuht Ženja Fokin oli lubanud, et ei avalikusta Margiti ametit teles, kuid näib, et raadio puhul see lubadus kehtima ei jäänud.


Mupo selgitab: igal inimesel on õigus privaatsusele

Tallinna Munitsipaalpolitsei Amet on seisukohal, et igal inimesel on õigus ise olukorda hinnata ja otsustada, kas töövälisel ajal avalikustada oma töökohta või mitte.

Iga oma organisatsiooni esindav ametnik peab tunnetama, kas ta oma tegevusega riivab organisatsiooni mainet või mitte. Antud juhul ei näe mupo, et tegemist oleks riivega. Pigem austab mupo inimese õigust privaatsusele ja kui inimene pidas vajalikuks oma privaatsust säilitada, siis saab seda vaid aktsepteerida..

Kena ja korrektne välimus on aga iga inimese puhul pigem positiivne näitaja.

Margit Männamaa sõnul oli osalemisankeet saadetud juba aasta algul, mil ta töötas turvafirmas. Turvafirma töökultuur näeb ette turvakitsendusi nii seal töötamise kui ka sellele järgneval perioodil.

«Munitsipaalpolitsei Ametis töötamist ma ei häbene, pigem olen oma praeguse tööga vägagi rahul,» ütles Margit Männamaa.

«Pigem olen ma ehmunud meedia kõrgendatud tähelepanust. Samuti tänan oma praegust tööandjat, kes suhtus minu osalemisse saates mõistvalt ja võttis maha edasised pinged.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles