«Minu mees suudab» neljandas saates võidutsesid Kristi ja Kalju

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Minu mees suudab neljas saade; Kristi ja Kalju
Minu mees suudab neljas saade; Kristi ja Kalju Foto: Kanal 2

«Minu mees suudab» neljandas saates panid end proovile Keiri ja Arvi Jürilt, Moonika ja Eero Tallinnast, Kristi ja Kalju Tammepõllult ning Evely ja Toomas Igaverest.

Neljanda saate ülesanded

1. Kui kaua suudab sinu mees rippuda, jalgpall jalgade vahel ning keedetud muna lusikal suus? Moonika mees Eero sai ülesandeks niimoodi rippuda poolteist minutit, kuid see tal ei õnnestunud.

2. Kui pika koore suudab sinu mees õunalt ühes tükis koorida ühe minutiga? Kalju pidi koorima 35 sentimeetri pikkuse riba, millega ta ka hakkama sai.

3. Mitu kümnest võõrkeelest tunneb sinu mees ära? Evely pakkus, et Toomas tunneb ära kolm keelt. Paraku tundis mees ära vaid kaks keelt.

4. Kui kiiresti suudab sinu mees parkida limusiini etteantud parkimiskohale? Moonika oli kindel, et Eero suudab seda teha pooleteise minutiga. Mehe jaoks oli ülesanne võrdlemisi lihtne. Esimesena langesid saatest Keiri ja Arvi.

5. Kui madala limbolati alt suudab sinu mees läbi minna? Kalju sai Kristi seatud ülesandega hakkama ja läks läbi 1,35 meetri kõrguse limbolati alt.

6. Mitu viilu sidrunit koos koorega suudab sinu mees pooleteise minutiga ära süüa? Toomas pidi ära sööma viis viilu, kuid kõik need tal alla ei läinud. Evely ja Toomas pidid seejärel saatest lahkuma.

7. Kui kaugele suudab sinu mees golfipalli sülitada? Kalju ületas Kristi pakutud 1,5 meetri piiri mängleva kergusega. 5000-eurose auhinna võitsidki Kristi ja Kalju.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles