Superstaarisaate kohtunik näitab oma taset 100-le inimesele kopsaka summa eest

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maarja-Liis Ilus
Maarja-Liis Ilus Foto: Promopilt / Star Management

Järgmise nädala kolmapäeval ja neljapäeval toimuvad Eesti Raadio 1. stuudios eksklusiivsed salvestuskontserdid Maarja uue plaadi jaoks.

Helikandja kannab nime «Kuldne põld» ja sisaldab viimase seitsme aasta jooksul sadadel kontsertidel esitatud lugude paremikku täiskoosseisus saatebändiga. 

Plaadi nimi pärineb loost «Kuldne põld», mis on eestikeelne versioon Stingi ühest suurimast hitist «Fields of Gold». Sõnade autoriks on armastatud kirjanik Leelo Tungal.

Plaadi salvesturprotsess on kodumaisel muusikamaastikul haruldane, kuna album võetakse üles publiku ees. «Rahva ees esinemine annab mulle ja pillimeestele kindlasti head energiat ja saame lugude vahel rääkida ning näidata stuudio salvestuse köögipoolt,» rääkis Maarja. «Tegemist on siiski stuudioplaadiga, mitte live-kontserdi heliplaadiga, sellepärast ongi tegemist nii minu kui kuulajate jaoks huvitava ettevõtmisega,» lisas lauljatar. 

Lisaks loole «Kuldne põld» tulevad esitamisele «Oma laulu ei leia ma üles», Lauri Saatpalu kirjutatud «Tagareas»,  Rannapi loomingust kõlavad «Vana vaksal», «Kel on laulud laulda» jpt.

Kontsertidel on kuulajate arv väga piiratud ja mõlemale salvestusele müüakse eelmüügist ainult 100 piletit. Pääsmed hinnaga 13 eurot on saadaval Piletilevi müügikohtades ja salvestused algavad kell 19.00. 

Albumit on poelettidele oodata novembri teises pooles ning sellele järgneb esimene Maarja ja Marko Matvere ühine kontserttuur detsembris.

Piletid ja rohkem infot SIIT.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles