Moby pakub ajakirjanikele narkootikume ja lõbunaisi

Eger Ninn
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Moby
Moby Foto: WENN

Tantsumuusika tegija Moby pakub muusikaajakirjanikele altkäemaksu, et nood tema uue albumi kohta häid arvustusi kirjutaksid.

Oma ametlikul kodulehel ironiseerib mees ajakirjanduse üle ning räägib n-ö kartustest seoses märtsis ilmuva albumiga, vahendab WENN.

«Mõnikord ajakirjanikud loevad mu uusi sissekandeid. Kui sa oled ajakirjanik ja mõtled, kas kirjutada «Last Nightist» midagi halba või hoopis kirjutada midagi inetut minu kohta, olen ma suurima hea meelega nõus saatma sulle raha/narkootikume/lõbunaisi, et saada positiivset meediakajastust,» kirjutas Moby oma kodulehel.

«Ma pooldan igati sõnavabadust, aga ma ei tunne vastumeelsust vana hea altkäemaksu andmise suhtes. Ma tean, et paljud ajakirjanikud arvavad, et ma olen kohutav. Ma mõistan, et olen tugevate seisukohtadega ja närvidele käiv. Aga kas sa ei leia, et võiksid halva artikli tasuta raha ja narkootikumide nimel kirjutamata jätta?»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles