Salma Hayek: paksuks tegevad toidud annavad kena välimuse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Salma Hayek
Salma Hayek Foto: SCANPIX

Mehhiko päritolu Hollywoodi staar Salma Hayek kritiseeris seda, et eelistatakse ülikõhnu näitlejannasid ja modelle.

Hayeki arvates ei näe kõhnad just kenad välja, edastab The Telegraph.

Näitlejanna sõnul annab kena välimuse hoopis paksuks tegevate toitude söömine. Endale kõike lubajad ei sea piiranguid ega tunne südametunnistusepiinu.

Hayeki sõnul on ta uhke selle üle, et ta on keskmisest ümaram.

«Ma olen paksuke, kuna armastan hästi süüa ja juua. Võimalik, et see ei tule kasuks, kuid see annab mulle hea tuju. Olen 46-aastane ning piisavalt ümar ja kena, et botox'it mitte vajada. Ma söön kõike, nii rasvaseid toite kui köögivilja,» sõnas näitlejanna.

Ta jätkas, et kui treenida liiga palju ning süüa liiga vähe, tekib kõhnus ning võib oma east vanem välja näha. Näitlejanna arvates reedab nahk kõhnade puhul nii mõndagi.

«Mul ei ole vajadust olla kõige kenam ja kõige kõhnem. Olen rõõmus, kui minu kõrval on ilusaid inimesi, keda saan imetleda. Õnnelik on tegelikult väga lihtne olla,» selgitas staar oma seisukohta.

Hayeki sõnul on ime, et ta siiani Hollywoodis rolle saanud on.

«Hollywoodis tunduvad üle 40-aastased naised tabu olevat. Lisaks on mul aktsent, olen düsleksik, lühikest kasvu ja ümar. Kuid sellegi poolest endaga väga rahul,» nentis näitlejanna.

Hayek on abielus Prantsuse miljardäri Francois-Henri Pinault`ga ning neil on tütar Valentina.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles