Tantsusaates osalev olümpiavõitja: ma ei tunne oma jalgu ära

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Victoria Pendelton
Victoria Pendelton Foto: SCANPIX

Trekisõidu olümpiavõitja Victoria Pendelton avaldas, et Suurbritannia tantsusaateks «Strictly Come Dancing» treenides on tema võimsad reied muutunud poole väiksemaks.

Brendan Cole’iga tantsiv Pendelton, kes Londoni olümpia järel otsustas karjääri lõpetada, tõdes, et ei tunne oma jalgu ära, vahendab The Sun.

«Pühendusin kogu elu sellele, et saada suuremaid ja lihaselisemaid reisi, aga nüüd on need kadumas. Kindlasti läheb mul harjumiseks aega, sest need ei ole enam üldse minu jalgade moodi,» sõnas Pendelton.

Pendelton avaldas, et tantsusaates osalemine on tema jaoks kaasa toonud palju uut. «See on väga põnev ja ebareaalne maailm suure hulga sädeluse, kunstripsmete ja juuksepikendustega, see oli alguses natuke kummaline,» lausus ta. «Aga ma ei tunne pinget, et pean hästi esinema, kuna see pole minu ala. Tegelesin kogu elu asjaga, milles olin hea, aga tantsimine pole minu teema. Kui kukungi näoli, pole hullu.»

Vaata pilti Pendeltonist tantsukleidis!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles