Kaisa Oja pole kunagi koolist poppi teinud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaisa Oja
Kaisa Oja Foto: Jelena Rudi

Saatest «Tantsud tähtedega» tuntuks saanud võistlustantsija Kaisa Oja on alati olnud töökas ning edasipürgiv. Kaisa, kes koos oma õega sukeldus mõni aeg tagasi sukkpüksteärisse, omab lisaks Tartus ka õmblussalongi, kus saab õmmelda alates võistlustantsukleitidest-pükstest-pluusidest kuni balli- ja lõpukleitideni välja.

Kuid milline õpilane oli Kaisa kooliajal ja kas ta vahel ka poppi tegi? Buduaar rääkis Kaisaga sel teemal lähemalt.

Kaisa on eluaeg olnud väga kohusetundlik ja püüdlik, seda ka kooliajal. Vaatamata pidevatele reisimistele tantsuvõistlustega seoses, suutis Kaisa ka oma hinded korras hoida.

«Koolis olin eeskujulik õpilane, käitumine ja hinded olid üldjuhul korras, kuid seoses tantsimisega reisisin ma kooli ajal väga palju ringi ning seetõttu tuli tihti teha töid kas järele või viimasel minutil. Kuna ma olen aga väga kohusetundlik, siis mulle lohisevad asjad ei meeldi, seega tegin kõik ikkagi võimalikult kiiresti ära,» räägib Kaisa, et ka kõige kiirema elutempo juures on võimalik kõigi kohustustega hakkama saada, piisab tahtejõust.

Kaisa oli kooliajal eeskujulik õpilane, aga kas tõesti mitte ühtegi märkust päevikusse kõigi 12 kooliaasta jooksul? «Mina küll ei mäleta, et seda oleks ette tulnud,» vastab Kaisa ausalt ja pikemalt mõtlemata.

Õppeainetest olid Kaisa lemmikuteks humanitaarained, füüsika ja keemia tekitasid aga enim peavalu. «Lemmiktundide hulka kuulusid eesti keel ja kirjandus, kõik humanitaarained olid minu rida. Füüsika ja keemia olid kõige raskemad ja vastumeelsemad.»

Tundidest puudumist tuli Kaisal tõesti päris palju ette, kuid popitegemiseks seda siiski nimetada ei saa. Miks?

«Treeningute ja võistluste tõttu olen koolist päris palju puudunud, aga ma ei tea, kas seda tõesti nimetatakse popitegemiseks,» naerab Kaisa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles