5. oktoobril klubis Teine Maailm Masta Gru ja Belkaa

Elu24.ee peotoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
5. oktoobril klubis Teine Maailm Masta Gru ja Belkaa
5. oktoobril klubis Teine Maailm Masta Gru ja Belkaa Foto: Klubi Teine Maailm

5. oktoobril toimub klubis Teine Maailm üks õite asjalik üritus, kus plahvatuslikku skilli näitavad Eesti beatboxi eliiti kuuluvad Masta Gru ja Belkaa Tallinnast.

Esmakordselt Tartus üles astuvad kangelased - kahepeale neljakordsed Eesti meistrid beatboxis - on meie riiki esindanud ka BBXI Maailmameistrivõistlustel, nii et tase on kahtlemata rahvusvaheline - tasub kontrollida!

Lisaks kulgevad püünel ka Tartu oma 615 spetsialistid, kes on selleks puhuks välja sobranud oma tolmusemad taustad ja savisemad saundid.

Puldis on Eesti esimese skrätsbättli võitja DJ 69, keda vahest mäletate legendaarse Hip-Hop Hooray aegadest.

Head ja paremat mängib ka DJ Fii Pärnust ning õhtu arenedes kütavad jalgealuse trummi ja bassi ning dubstep'iga kuumaks DJ CIC ja VICIOUS VENDETTA!

Saab meelde tuletatud vahest juba unustatud räpipalasid, saab ekslusiivseid laive, põnevat collabi, kananahakütet ja saab olema äärmiselt mahe üritus kõigile, kes reedehämaruses erksamat olemist otsivad.

LIVE: Belkaa & Masta Gru, 615

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles