Piletimäng: Elu24 loosib MMA RAJU 5 priipääset kahele

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alik Tseiko ja õhtujuht Margus Ader
Alik Tseiko ja õhtujuht Margus Ader Foto: Peeter Langovits

Järgmisel laupäeval (13. oktoobril) toimub Tartus A. Le Coq spordimajas Eesti suurima võitlusspordiürituse juubel - MMA RAJU X. Kaheksas profimatšis võtavad Eesti parimad võitlejad mõõtu sportlastega Itaaliast, Prantsusmaalt, Poolast ja Leedust.

Õhtu peamatšides astuvad eestlastele vastu Prantsuse sportlased:

Keskkaal: Alik Tseiko (6 võitu, 2 kaotust) vs Eric Cebarec (10 võitu, 6 kaotust)

American Top Team’is treeniv Eesti võitleja Alik Tseiko on liikunud kaalukategooria võrra alla ning on seal veelgi võimsam. Eric Cebarec kuulub väidetavalt omas kaalus Prantsuse esiviisikusse ning on kogenud maasvõitleja, alistades vastaseid nii lukkude kui löökidega.

Selles matšis saab otsustavaks Cebarec’i poksi ja maasvõitluse oskus. Maadlema pole prantsuse võitlejal Eesti endise maadluskoondislasega arvatavasti mõtet hakata. Kuigi maadleja on see, kelle käes on kontroll, kas võitlus toimub püsti või maas, pole selle kontrolliga midagi peale hakata kui vastane on mõlemas nimetatud distantsis parem - see on koht, kus Cebarec saab üllatada. Aliku kasuks räägib aga samal ajal väga tugev ja plahvatuslik füüsis.

Kergekeskkaal: Dmitri Invaov (4 võitu, 4 kaotust) vs Jason Ponet (6 võitu, 6 kaotust)

Hollandis treeniv Eesti võitleja Dmitri Ivanov läheb vastamisi mõnevõrra suurema kogemustepagasiga võitlejaga. Seni peetud matšide põhjal võib arvata, et mõlema mehe esimene eelistus on püstivõitlus.

PILETIMÄNGU INFO:

Elu24 loosib välja 10 priipääset Raju X võistlusele.

Selleks, et osaleda loosimises, tuleb minna Elu24 Facebooki seinale, vajutada like ning jagada postitust «Piletimäng: Elu24 loosib MMA RAJU 5 priipääset kahele» ning kirjutada postituse alla oma e-maili aadress, mille kaudu saame teiega ühendust.

Piletimäng lõpeb reede hommikul kui avalikustame võitjate nimed Elu24 Facebooki seinal.

Piletid saab kätte Postimehe toimetuse valvelauast aadressil Maakri 23a.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles