USA rokkar leidis Eesti kontserdil naise: see oli saatus!

Elu24.ee muusikatoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rival Sons
Rival Sons Foto: Promopilt / Rock Cafe

«Põhimõtteliselt elan Eestis, Ühendriikides mul enam kodu ei olegi - ööbin seal sõprade pool nagu diivanisurfar,» räägib Los Angelesest pärit trummimees Michael Miley. «Mu kallim on eestlane, kellega kohtusin Rival Sonsi esimesel Eesti kontserdil mullu novembris - see oli saatus, mis meie pilgud ristas.»

Armsama nime muusik siiski ei avalda. «Me pole tahtnud, et avalikkus meist teaks ja paparatsod meid tänaval pildistaks, oleme oma kihlust tuttavategi eest üsna salajas hoidnud, et üldsus me pulmaplaanidest teada ei saaks,» selgitab ta intervjuus Õhtulehele.

«Käin Eestis peamiselt siis, kui meil on Euroopa tuur - sõidan siit enne läbi või tulen pärast turneed ning tavaliselt lõpetame ringreisi Ühendkuningriigis, nii et hüppan seal Easyjeti lennuki peale ja olengi Tallinnas - mul on siin nüüd palju sõpru, käime üheskoos ratsutamas ja ralliautodega sõitmas,» räägib Miley.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles