«Sind otsides»: Inga isa on tagasi kodus

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sind otsides
Sind otsides Foto: TV3

«Sind otsides» avasaade oli tagasivaade tallinlanna Inga isaotsingutele, mis algasid varakevadel ja viisid ta Valgevenesse.

Inga isa Eduard kolis Eestist ära kakskümmend aastat tagasi ning hoolimata püüdlustest katkes isa ja tütre ühendusepidamine. Inga pöördus saate «Sind otsides» poole ning Valgevene vabatahtlike abiga õnnestuski isa

Eduard leida. Sel kevadel Valgevenesse sõites ei reetnud miski, et sündmused võtavad nii ootamatu pöörde, et isa-tütre kohtumisest valmib veel järjelugu. Kui võttegrupp oli jõudnud isa kodukülla, mis asub Venemaa piiri lähedal, keelas miilits filmimise ja lubas Ingal isaga kohtuda võimuesindaja valvsa silma all vaid mõned minutid. Tookord lubas murtud südamega Inga isast lahku minnes, et toob ta tagasi Eestisse.

Ingal õnnestus sõna pidada. Televaatajate rahaline toetus ja head soovid panid asjad liikuma. Selleks, et Valgevene piiripunkti jõuda, kulus kohtumisest kaks kuud. Oli palju paberiajamist ja muretsemist, kuid lõpuks naasis Eduard tagasi kodumaale.

Inga üüris annetuste abiga isale Tallinnas väikese majakese koos aiaga. Eduard on end Eestis kenasti sisse seadnud ja oma üürikodus väga õnnelik. Tema juures veedab pea kogu oma vaba aja Inga koos perega.

«Sind otsides» on TV3s teisipäeviti kell 20.30.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles