Suur pildigalerii: Estonia Open 2012 Saku Suurhallis

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

29. ja 30. septembril toimus Saku Suurhallis rahvusvaheline tantsuspordivõistlus – Estonia Open 2012 (WDSF World Open), mille peakorraldajaks oli tantsuklubi Kreedo Dance, eesotsas Eduard Korotiniga ja koostöös Eesti Tantsuspordi Liiduga.

Tantsupõrandal olid jälle koos oma show-esinemisega mitmekordsed Eesti meistrid ja Euroopa tantsumeistrid, legendaarsed Eduard Korotin ja Kristine Veskimäe!

Võistlustest võtsid osa maailma parimad paarid. Võistlused toimusid kaks päeva, mille kestel esitati Ladina-Ameerika ja standardtantse. Õhtuse osa saateks esines Dave Benton & Perfect  Band.

Sellise staatusega nagu WDSF World Open Dance Championship – ESTONIA OPEN viidi läbi Eestis esmakordselt ning selle korraldajad loodavad, et üritus muutub heaks traditsiooniks ka tulevikus.

Meistrivõistlustele saabusid tantsupaarid Venemaalt, Leedust, Lätist, Soomest, Valgevenest, Ukrainast, Poolast, Hispaaniast, Saksamaalt, Iisraelist jm.

Vaata värvikat pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles