Eesti kraam: Tiger Milki uues videos näeb pesuväel lennukikraamijaid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaader Tiger Milki uuest videost «International band».
Kaader Tiger Milki uuest videost «International band». Foto: Youtube

Kodumaine bänd Tiger Milk sai valmis uue video loole «International Band». Tiger Milki koosseisu kuuluvad lauljatar Eva K, produtsent ja DJ Meelis Meri, produtsent ja trummar Ville Veering ning hiljuti liitunud kitarrist Allar Tiigi. Kevadel ilmus Tiger Milkilt debüütalbum «Supernatural», millelt pärineb ka lugu «International Band».

International Band video tegemine oli Tiger Milki sõnul lõbus seiklus, kus sai enda üle nalja visata ning ka mõned unistused täita. Nimelt esimest korda Eesti muusikavideote ajaloos sõitis video filmimise tarbeks üks bändiliikmeist reaktiivlennukis.

International Band video filmiti selle aasta suvel, stsenaariumi autoriks Tiger Milk, operaator CJ Kask ning monteerija Johannes Arro. Videos teevad kaasa kõik Tiger Milk bändi liikmed. Bänd soovib eriliselt tänada Karin Martinsoni, Kalev Piirisilda ning kogu võttegruppi ja abilisi.

Tiger Milk asub Facebookis siin ning pesitseb Soundcloudis siin.

Tiger Milki uus lugu kannab pealkirja «International band».

Vaata videot - kuidas meeldib?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles