Jessica Alba käitub raseduse tõttu ettearvamatult

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jessica Alba ja Cash Warren
Jessica Alba ja Cash Warren Foto: Nikki Nelson / WENN

Rasedus on osutumas suureks ohuks Jessica Alba suhtele tema kihlatu, Cash Warreniga, kuna naine viskab meest pidevalt nende uuest ühisest kodust välja.

Alba tunnistab, et ta ei suuda oma emotsioone talitseda ning iga väiksemgi asi võib muuta ta nutvaks ja karjuvaks tundepuntraks, vahendab WENN.

«Ma arvan, et ma olen ta juba alates raseduse algusest kaks korda majast välja visanud ja tema on selle peale küsinud: «Oled sa ikka ainult rase? Ma loodan, et sa oled lihtsalt rase ja käitud hullumeelselt.» ja mina ütlen selle peale «Sellel ei ole rasedusega midagi pistmist!». Ja siis me nutame ka kallistame ja ta ütleb: «Sa oled rase, mis ma ikka teha saan.»,» selgitas Alba.

«Väikesed asjad lähevad täiesti hulluks. Ta helistab viis minutit hiljem, kui ta lubas ja ongi tüli majas. Rasedana muutud sa nii emotsionaalseks ja nii irratsionaalseks, et see on täiesti uskumatu.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles