Aprilli Playboys lööb laineid tippujuja Elina Partõka!

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Playboy aprillinumbris poseerib Eesti tippujuja ja rekordineiu Elina Partõka.
Playboy aprillinumbris poseerib Eesti tippujuja ja rekordineiu Elina Partõka. Foto: Playboy
Täna üle Eesti poelettidele jõudnud Playboy aprillinumbri kaant kaunistab Eesti tippujuja ja rekordineiu Elina Partõka.

Kohtla-Järve tüdruk Elina on osalenud kolmedel olümpiamängudel ja tema nimel on kehtiv Eesti ujumisrekord 200 m vabaujumises. Seksikas fotoseerias näitab Elina oma teist palet, tutvustades end mitte ainult kui edukat sportlast, vaid ka veetlevat naist.

Värske ajakirjanumbri rubriigis 20 küsimust vastab USA filmitäht Mickey Rourke, kes pärast aastatepikkust mõõnaperioodi tegi võimsa comeback'i äsja Eestiski linastunud filmiga «Maadleja». Rourke räägib avameelselt oma põhjamineku põhjustest ja sellest, mis aitas tal end taas pinnale rabeleda.

Pika intervjuu Playboyle andis tuntud Eesti poliitik Igor Gräzin, kes talle omasel sarmikal ja teraval moel arutleb euroliidu ja Eesti suhetest; sellest, kas meile on vaja tuumajaama ning omadustest, mida ta naistes hindab.

Eesti päritolu USA filminäitleja ja modell Johann Urb räägib rubriigis «Meestega» reporter Carola Madisele oma pöörastest kogemustest naistega.

Kuu kaunitarina astub üles üks kuulsamaid Ukraina iludusi Jevgenia Diorditšuk ehk Katie Fey, kellest on saanud üks popimaid netistaare.

Uues rubriigis «Hobi» räägivad oma fotokirest mitmed tuntud fotohuvilised: saatejuht Alari Kivisaar, raadiomees Owe Petersell jt.

Elina seksikas pildiseeria on tervikuna nähtav SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles