Christina Aguilera: olen nüüd paks tüdruk - saage üle!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Christina Aguilera
Christina Aguilera Foto: SCANPIX

Lauljatar Christina Aguilera tunnistas, et talle avaldati varem survet olla piitspeenike.

Lauljatar rääkis Billboardile, et tal sai «kõhnaks valgeks tüdrukuks» olemisest kõrini, kui ta oma 2002. aasta albumit «Stripped» promos.

«Olen ecuadorlane, kuid inimesed soovisid mind esitleda kui kõhna, siniste silmadega valget tüdrukut. Järgmine kord, kui mu plaadifirma mind nägi, olin raskem, tumedam ja neete täis. Uskuge mind, neil oli sellega väga raske leppida,» rääkis Christina.

Aguilera võttis «Stripped» tuuri ajal juurde ligikaudu seitse kilo ning kokku kutsuti erakorraline koosolek.

«Nad selgitasid, et minu kaalutõus tekitas palju negatiivset tagasisidet ja manitsesid, et minu kaalust sõltub paljude inimeste töö. Inimestele, kes minuga tuuritasid, räägiti samuti, et nad jäävad paljust ilma, kui ma juurde võtan - keegi ei ostaks mu plaate ega kontserdipileteid. Olin noor ja nii võtsin kiiresti alla ning olin «Back To Basics» tuuri ajaks taas piitspeenike,» meenutas lauljatar.

Aguilera rõhutas nüüd, et keeldub edaspidi uue albumi promomiseks oma kaalu muutmisest.

«Ütlesin plaadi «Lotus» salvetamise ajal: «Te töötate nüüd paksu tüdrukuga, võtke see teadmiseks ja saage üle!» Neile tuleb mõnikord meelde tuletada, et ma ei kuulu neile. See on minu keha. Minu keha ei saa olla vastutav selle eest, kui keegi piisavalt raha ei teeni,» seletas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles