Arst: kõrgete kontsade kandmine parandab naiste sekselu

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kõrgete kontsadega kingade kandmine treenib vaagnapõhja lihaseid
Kõrgete kontsadega kingade kandmine treenib vaagnapõhja lihaseid Foto: Reuters / Scanpix

Itaalia arsti arvates parandab kõrgete kontsadega kingade kandmine naiste seksuaalelu.

Maria Cerruto kinnitusel aitavad kõrged kontsad treenida vaagnapõhjalihaseid, vahendab Sciencedaily.com.

 

Arst ütles, et eelistab ka ise kõrgeid kontsi ning teab enda kogemustest, et nende kandmine on tema sekselu kvaliteetsemaks muutnud.

 

Arst uuris 66 naist, kelle vanus oli alla 50 eluaasta ja ta avastas, et kõrgete kontsadega jalatseid eelistavatel naistel oli rüht parem kui täitsa madalaid jalatseid eelistavatel naistel.

 

«Kõrgeid kontsi kandvate naiste jalg oli 15 kraadise nurga all. Nende vaagnapõhjalihastes oli vähem pinget ja need lihased olid rohkem treenitud,» selgitas arst.

 

Ta jätkas, et vaagnapõhja lihased mõjutavad seksuaalakti ja sellest saadavat rahuldust ning samas ka toetavad alakeha siseorganeid nagu põis, sisikond ja emakas.

 

«Vaagnapõhjalihased tihtipeale lõtvuvad just rasedusest ja sünnitusest tingituna ning ka naiste vanuse kasvades,» lausus arst.

Cerruto jätkas, et kuna paljud naised ei tee vaagnapõhjalihaste harjutusi, siis võib neid sellel puhul aidata kõrgete kontsade kandmine.

«Naised peaksid aru saama, et kõrged kontsad pole ainult ilu pärast, vaid nad aitavad ka tervist korras hoida,» nentis Cerruto.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles