Võlast vabanevalt Pärnu perelt on palju õppida

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnakad Svetlana ja Zan Luht suhtusid võlanõustaja soovitustesse tõsiselt.
Pärnakad Svetlana ja Zan Luht suhtusid võlanõustaja soovitustesse tõsiselt. Foto: TV3

Täna õhtul seisab TV3 sarjas "Võlast vabaks" ees külaskäik Pärnu perre, kus abikaasade kõvast töörabamisest hoolimata on rahakott tühi.

TV3 avalike suhete juhi Annely Adermanni teatel jõudis pere tänu saatetegijate nõustamisele ja oma asjalikkusele kriisist välja.

"Selle pere puhul nägime taas, et kriisi põhjuseks on suur segadus rahaasjades - inimestel puudub ülevaade, millele ja kui palju nad kulutavad," tõdes saatejuht Krista Lensin. "Vaatamata sellele, et pere teenib korralikult, kinnitasid pärnakad Zan ja Svetlana Luht, et neil on eriti probleeme sularahaga, mis lihtsalt libisevat käest. Sada siia ja sada sinna ja ongi jälle raha otsas!"

Eesti parimate finants- ja kodumajandusspetsialistide nõuanded aitavad perekonna saate tegijate kinnitusel taas järje peale.

"Sissetulekute ja väljaminekute analüüs paneb asjad paika ja näitab, et olukorra parandamisele aitavad kaasa ka pealtnäha väikesed asjad, näiteks kokkuhoid õlle ja suitsude arvelt," rääkis Lensin.

Saatetegijaid rõõmustas eriti, et perekond Luht võttis võlakoormast vabanemiseks pakutud nõuandeid kiirelt kuulda, suhtus muudatustesse asjalikult ja saate toel kriisist pääsedes täitis unistuse ühisest reisist.

"See on pere, kelle käitumisest finantskriisi olukorras on õppida paljudel Eesti inimestel," tunnustas ka võlanõustajast ekspert Kaidi Silver-Schöbe.

Pärnu peret näeb TV3 ekraanil saates "Võlast vabaks" täna õhtul kell 20.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles