«Sind otsides»alustab kevadel kohtunud lähedaste järjelugudega

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Sind otsides» Inga ja tema isa
«Sind otsides» Inga ja tema isa Foto: TV 3

Homme jõuab kodudesse telesarja «Sind otsides»uus hooaeg, mille avaosa kujuneb väga eriliseks, jutustades sellest, mis on saanud õnnelikult kohtunud lähedastest pärast saadete lõppu.

Varakevadel asus Inga «Sind otsides»meeskonna abil teele Valgevenesse, et leida oma isa Eduard, kes kolis Eestist ära kakskümmend aastat tagasi. Valgevene vabatahtlike abiga õnnestuski Eduard leida, kuid kohale jõudes võtsid otsingud ootamatu pöörde ning isaga kohtumisel tuli eestlastel tegemist teha miilitsaga. Tookord lubas murtud südamega Inga isast lahkudes, et toob ta tagasi Eestisse. Homses saates näebki, kas Ingal õnnestus sõna pidada ning milliseks on isa ja tütre elu kujunenud.

Lisaks kohtusid kevadel üle 55 aasta vennad Rein ja Mikk, kes jäeti imikuna sünnitusmajja ning kasvasid kasuperedes. Saade viis vennad kokku, kuid õe otsingud ei andnud tulemusi. Ometi on Rein ja Mikk tänaseks ka oma õe leidnud.

Kolmaski eelmisel hooajal räägitud lugu saab järje. Kolme lapse ema Eve, kes kasvas kasuperes ja jäi teismelisena ootamatult üksi, leidis kevadel saate abiga venna Taavi ning see käivitas Eve elus tõelise üllatustesaju!

«Sind otsides»lood jõuavad kodudesse Krista Lensini juhtimisel TV3s homme kell 20.30.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles