Port Arturis saab end Jaansoni jooksule kirja panna

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Port Arturi kaubanduskeskus.
Port Arturi kaubanduskeskus. Foto: Ants Liigus

Alates sellest nädalast võivad spordihuvilised end Kahe Silla Klubi korraldavatele rahvaspordiüritustele registreerida Port Arturi kaubanduskeskuse infolauas, mis on lisavõimalus klubi kodulehel www.2silda.ee ja võistluspaigas registreerimisele.


“Kahe Silla Klubi registreerimispunkti avamine Port Arturis muudab inimestele lihtsamaks registreerimise üritustele ja annab võimaluse paremini tutvustada korraldavaid rahvaspordiüritusi,” ütles Port Arturi turundusjuht Tair Anton.



Kahe Silla Klubi on viimasel paaril aastal Pärnumaal ja linnas välja arendanud oma jooksusarja, mis koosneb kolmest jooksust: Luitejooks Rannametsa luidete vahel aprillis, Jüri Jaansoni Kahe Silla jooks septembris ja Kahe Staadioni jooks oktoobris.



Registreerimispunktid on avatud nii Port Artur 1 kui Port Artur 2 (siin kuni 31. märtsini ja taas alates 5. juunist) infolauas esmaspäevast reedeni 10-20, laupäeval 10-18 ja pühapäeval 10-16.


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles