Tallinna Oktoberfest toob pealinna 12 000 liitrit õlut

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oktoberfest
Oktoberfest Foto: promo

2. oktoobril avaneb Merekeskuse kõrval esmakordselt suur Baieri traditsioonidega saksa õlle, toidu ja meelelahutuspidu. 800 inimest mahutatavas peotelgis ja selle ümber saab 2., 5., 6. ja 7. oktoobril nautida tõelist Oktoberfesti hõngu.

Eri generatsioonidele mõeldud rahvapeo toovad Eestisse Merekeskust haldav Estnische Hafen City AS koostöös Saksa-Balti Kaubanduskoja ja   Paulaner Brauereiga. Stiilipuhtal Baieri peol saab nii seakooti ja vorstikesi, kui mitmeid saksa originaalseid õllesorte. Rahvast teenindavad traditsioonilistes baieri rahvarõivastes dirndlites ja lederhosenites ettekandjad.

Spetsiaalselt Tallinna Oktoberfestiks tarnitakse kuulsa saksa peo hällist Münhenist 12 tuhat liitrit Oktoberfesti õlut Paulaner ja Hacker Pschorr Festbier-i.

Mõnusat peomeeleolu loovad nii saksa folkloorbändid kui tuntud Eesti artistid: Chalice, Kristjan Kasearu & The Heft, Nancy, Sofia Rubina, DJ. Priit Kuusik jpt.

Tallinna Oktoberfest avatakse pidulikult Saksamaa taasühinemise eelõhtul, teisipäeval, 2. oktoobril. Peotelk ja seda ümbritsev ala on avatud reedest pühapäevani kell alates 12st. Kell 23 kolib peomelu telki.

Piletid on müügil nii eelmüügist www.oktoberfest.ee kui kohapeal.

Külastajad saavad valida erinevate pakettide vahel:

Pilet 11 EUR (sisaldab 2 x 0,5 l õlut)

Pilet 25 EUR ( sisaldab 4 x 0,5 l õlut ja ühte traditsioonilistest Oktoberfesti söökidest- Saksa vorstikesed,  haxe ehk seakoot või grillkana, lisaks kartulid ja kapsad ning soolakringel ehk pretzel.

Tudengitele ja pensionäridele soodustused!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles