Kuursaal pürgib Pärnu parimaks teenindajaks

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuursaali baaridaamid Katrin Paimre ja Reli Laidla.
Kuursaali baaridaamid Katrin Paimre ja Reli Laidla. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Sel laupäeval loosib Pärnu kuursaal välja auhinnad nende vahel, kes andsid hea teeninduse kuu ajal kõrtsi teeninduse kohta tagasisidet.

Kuursaali programmijuhi Urmas Lassi teatel ootas kõrts märtsi jooksul oma klientidelt tagasisidet teeninduse kohta, et külastajad oleksid veelgi rohkem oma lemmikkoha teenindusega rahul. Nimelt oli märts hea teeninduse kuu ja kuursaal liitus selle kampaaniaga.

"Laupäeval selgub kõikide tagasisidet andnud inimeste seast loosiga võitja, kes läheb meie koostööpartneri Roosta puhkeküla majakesse puhkama," rääkis Lass. "Peale selle loosime välja Roosta puhkeküla meeneid."

Hea teeninduse kuu lõpetamise kõrval on kuursaalis laupäeval tõsine Kihnu möll, kui esineb ansambel Kihnu Poisid ja plaadimuusikat mängib DJ Enno Lohu.

Veel enne seda, reedel, toimub aga kuursaalis üks viimase aja vallatumaid pidusid "JägerÖÖ".

"Meestele toimub lõpuks ometi sarvede mahajooksmise rituaal ja naistele takistusribaga särgivahetuse võistlus," avas Lass. "Auhinnad on oranžid ja vajalikud."

Reedel astub esimest korda kuursaalis üles ansambel Sada ja Seened, kes on eriti suur publiku lemmik Haapsalus. DJ Maanus Metsik mängib aga unustamatuid eesti ja välismaa estraadiviise eelmise sajandi kahest viimasest kümnendist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles