Vormsi Ennu suhe verinoore modelliga purunes

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelmise aasta oodatuim moesündmus Tallinna Moenädal 2011, mille eksklusiivne ava-show toimus Balti jaama tunnelis. Investori ja kunstimetseeni Indrek Kasela selja taha on peitu pugenud Vormsi Enn koos verinoore pruudi Janne Jüsmaga
Eelmise aasta oodatuim moesündmus Tallinna Moenädal 2011, mille eksklusiivne ava-show toimus Balti jaama tunnelis. Investori ja kunstimetseeni Indrek Kasela selja taha on peitu pugenud Vormsi Enn koos verinoore pruudi Janne Jüsmaga Foto: Jelena Rudi

Kui mullu septembris üllatas teadmamees Vormsi Enn (69) avalikkust, ilmudes seltskonda endast tervelt 46 aastat noorema modelli Janne Jüsmäga (23), siis tänaseks on see meelierutanud lugu läbi.

Janne ja tuntud ravitseja jäid esmakordselt silma Vabaduse väljakul, kui Eestit väisanud Tema Pühadus XIV dalai-laama seal parasjagu kõnet pidas, kirjutab Kroonika.

Janne ja Enn ei varjanud oma emotsioone, tuhandete inimeste keskel jagasid nad suudlusi ja teineteise embust.

Janne ei kinnita ega ka lükka ümber väiteid elumuutusest. «Hetkel ei ole mul aega sellest rääkida,» vastab ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles