Fetišistaar Ancilla: vanemad lootsid, et minust saaks arst

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fetišiajakirjade esikaasi ja mainekaid  meesteajakirju rikastav Hollandi kaunitar Ancilla Tilia
Fetišiajakirjade esikaasi ja mainekaid meesteajakirju rikastav Hollandi kaunitar Ancilla Tilia Foto: Erakogu
28. märtsi ööl teeb Club Von Überblingenis absoluutselt jalustrabava etteaste imeilus fetišimodell Ancilla Tilia Hollandist, kes on kaunistanud pea kõiki maailma suurimaid fetišiajakirjade esikaasi.
 
Uurisime, mis teeb maineka Hollandi kaunitari töö eriliseks ning millised on tema hobid vabal ajal.
 
Kuidas ja millal sa aru said, et su kireks on olla fetiši artist ja modell?
 
Minu esimene kogemus oli siis, kui ma töötasin baaris ja üks fotograaf palus mul ühele tüdrukute ajakirjale poseerida. Ma mõtlesin selle peale pikalt enne kui jah-sõna ütlesin, kuid kogemus oli vahva!
 
Veidi hiljem panin ma mõned pildid internetti ühele Hollandi suhtlusleheküljele üles ning mõne aja pärast sain ma e-maili Playboylt, kust uuriti, kas ma sooviksin teha test-pildistamise. Ma ei pidanud selle üle kaua pead vaevama, kuna nudism on alati minu jaoks loomulik olnud. Ja sealt see kõik alguse saigi!
 
Mis on su töö juures parim osa?
 
Ma saan mööda maailma ringi sõita ja töötada heade, avatud ja loovate inimestega, kes tõeliselt armastavad oma tööd - ja loomulikult kaunid riided! On hea mõelda, et 50 aasta pärast võin oma tehtud töödele vaadata ja naeratada.
 
Mida su vanemad ja vanavanemad sinu karjäärivaliku kohta ütlevad?
 
Loomulikult lootsid nad, et minust saaks arst! Aga nüüd olen ma sellega tegelenud nii kaua ning olen tõestanud neile, olen sellel alal edukas, mistõttu nad väga toetavad mu modellikarjääri - kuigi ma arvan, et nad fetiši osast väga hästi aru ei saa. Mu ema esines kunagi baleriinina ning ta on rõõmus selle üle, et ka mina esinen sõudega.

Sa oled väga ilus tüdruk - miks just «fetišimodell», miks mitte «lihtsalt modell»?
 
Tänan! Nagu ma mainisin, alustasingi ma «lihtsalt» glamuurse modellina. Aga juba enne modellindusega tegelema hakkamist lugesin ma sageli kõiksugu fetišiajakirju, käisin fetišipidudel, niisiis oli loogiline, et kui ma juba modellimaailma astun, saab minust ka fetišimodell.
 
Teen modellina siiani siiski ka palju nii-öelda normaalseid-glamuurseid töid, nii ei saa mu kehal olla ühtegi suurt tattood, ma ei saa endale lubada kummalist juuksevärvi vms, aga siiski on minu peamine amet ja kirg just fetiš-fotograafia.

Mis või kes on su suurim fetiš?
 
Oh, mul on neid nii palju, kust ma alustan? Ma armastan meeletult piiravaid riideid, nagu korsetid, balletisussid, kontsad, läikiv lateks, maskid ja sukad. Aga ausalt öeldes lateks võitis mu kiindumuse alles pärast modelliks hakkamist. Alguses meeldis mulle rohkem BDSM, nii et «bondage» erutab mind siiani.

Mis on sinu suurem eesmärk su karjääri juures?
 
Ma tahan väga end arendada modellina ning töötada parimate fotograafidega ning fetišidisaineritega üle maailma. Paljud mu unistused on juba täitunud, nagu ajakirja «Marquis» esikaanel poseerimine.
 
On veel mõned tippfotograafid, kellega ma väga töötada tahan, nagu Erwin Olaf. Mind kajastatakse palju ka tavameedias, nii et mul on hea võimalus inimestele tutvustada fetišimaailma ning seda, kui ilus see olla võib.

Kas sul on veel mõni täitumata unistus, mida sa kindlasti loodad täituvat?
 
On palju kohti maailmas, mida ma veel külastada tahaks, näiteks Jaapan ja Austraalia - sooviksin seal töötada fetišimodellina!

Sa oled osalenud väga paljudes erinevates projektides - pildistamised, esinemised, kolumnide kirjutamised jne. Milline neist on olnud siiani sinu lemmiktegevus ja mida sa nimetad oma suurimaks saavutuseks?

Iga kord, kui midagi uut teen, nagu tele-show, esinemine või kolumni kirjutamine, on see minu jaoks väga huvitav tunne. Mulle meeldib katsetada uusi meediume ja viise enese väljendamiseks.
 
Kuna nad on kõik nii erinevad, siis on võimatu öelda, milline neist minu lemmik on. Kõige parem on hoida asi vahelduses, värskena, mis teeb kõik palju lahedamaks!
Pildistamistest rääkides meeldib mulle teha ekstreemseid fotosessioone, kus ma ei näe ega kuule midagi, kuna nii on eriti pingeline poseerida, kui sa ei näe, kus fotograaf on ning ei saa teha erinevaid näoilmeid. Pärast on vägev vaadata, millised pildid välja tulid, kuna pildistamise ajal ei ole sul aimu ka, millised need olla võiksid.

Kuidas sa oma vaba aega veedad? Mis on su hobid?
 
Ma pean ütlema, et minu elu ja töö ongi mu hobi, fetiš ja reisimine. Nii et ma töötan palju ja vaba aega väga ei jää. Kui mul aga vaba aega on, siis meeldib mulle oma kassidega koos diivanil vaadata põnevusfilme.

Millist muusikat sa kuulad?
 
Kõike alates Beethovenist kuni Jamiroquai, Beyonce, Mariah Carey ja Rammsteinini. Kuulan nii palju erinevat muusikat, et on raske öelda, mida eelistan. Mulle meeldivad muusikud individuaalselt, mitte nii väga konkreetsed žanrid.

Mis on parim kompliment, mida sa oled pärast esinemist saanud?
 
Kompliment on rohkem see, kui näen pärast esinemist pilte pealtvaatajatest. Oma Barbi- show'ga olen ma nii keskendunud oma esinemisele, aga kui näen inimeste naeratavaid nägusid hiljem fotodelt, olen ma tõeliselt õnnelik, et pakkusin neile head meelelahutust.

Mida võime oodata sinu esinemiselt Tallinnas?
 
Ma kuulsin, et fetiš ei ole Eestis veel väga populaarne, seega olen väga põnevil Eesti külastamisest ning uue kogemuse jagamisest pidutsejatega. Nad saavad näha hullumeelseid kostüüme, mida nad varem näinud ei ole. Ootan seda esinemist ja pidu väga!
 
Lisaks Acilla Tiliale astuvad laupäeva öösel fetišipiduliste ette ka ülikuumad lateksis tantsutüdrukud ning parimatest parimat muusikat mängib DJ Andi Raig. Teemakohane kostüüm tagab tasuta sissepääsu peole. 
 
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles