Argo Ader läks Kanal 2 peol pruudiga tülli

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kanal 2 tähistas 19. sünnipäeva.
Staarkulturist Argo Ader saabus Kanal 2 sünnipäevapeole koos blondi kaunitari Maarjaga.
Paarikese öös ei puudunud ka pisut dramaatikat, kui Argo viskas vahepeal silma ka reporterineiu Kairi Rondole (vasakpoolne blond)
Kanal 2 tähistas 19. sünnipäeva. Staarkulturist Argo Ader saabus Kanal 2 sünnipäevapeole koos blondi kaunitari Maarjaga. Paarikese öös ei puudunud ka pisut dramaatikat, kui Argo viskas vahepeal silma ka reporterineiu Kairi Rondole (vasakpoolne blond) Foto: Viktor Burkivski

Staarkulturist Argo Ader (42) saabus Kanal 2 sünnipäevapeole koos blondi kaunitari Maarja Kerneriga (24).

Üldfüüsilise ettevalmistuse treener Argo Ader jäi oma uue silmarõõmu, võrkpallimängija Maarjaga, Elu24 fotograafile silma juba kevadel, kui paarike väisas üheskoos Nõmmel peetud vutilahingut ning hiljem ka Tallinna vanalinna päevi. 

Seejärel on paarike käsikäes liikunud pea kõigil seltskonnaüritustel.

Kanal 2 sünnipäevapeolegi saabuti rõõmsalt koos. Õhtu edenedes ja kokteiliklaaside tühjendes sattus Argo siiski niivõrd hoogu, et tõmbas tantsupõrandale hoopis Kanal 11 reporterineiu Kairi Rondo.

Samal ajal, kui paarike tantsupõrandal uhkeid piruette ja tõsteid tegi, limpsis Maarja nukralt üksinda veinikest. Nähes kaastundlikke pilke, sammus tarmukas naine otse tantsupõrandale ja lõpetas kiirelt Argo ja Kairi tembutamise.

Sellele järgnes paarikese pikk ja kiivas arutelu toimunu üle.

Vaata pilte!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles