Vestlusringid lapsevanematele

Riina Martinson
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lapsed. Pilt on illustratiivne.
Lapsed. Pilt on illustratiivne. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Perekasvatuse instituut korraldab aprillis Pärnus lapsevanematele vestlusringide sarja “Tark lapsevanem, õnnelik laps”.


Vestlusringid on mõeldud ühe- kuni kolmeaastaste, nelja- kuni seitsmeaastaste, algklassilaste ning teismeliste vanematele. Üks vestlusring kestab poolteist tundi ja maksab osalejale 35 krooni. Vestlusringid toimuvad kolmapäeviti Pärnu kesklinnas Kuninga 19 teisel korrusel Päevalille perekeskuses.



Ühe- kuni kolmeaastaste ning nelja- kuni seitsmeaastaste laste vanemate vestlusringid toimuvad aprilli viiel järjestikusel kolmapäeval kell 17.



1. aprillil räägitakse ühe- kuni kolmeaastaste vanematele, mida teha, kui laps on haige, ja nelja- kuni seitsmeaastaste vanematele, kas ja kui palju peaks arvuti ja teler lapse ellu kuuluma.



Algklassilaste ja teismeliste emade-isade vestlusringid algavad aprilli viiel järjestikusel kolmapäeval kell 18.45. 1. aprillil räägitakse alglassilaste vaba aja ohtudest ja võimalustest ning teismeliste vanematele, kuidas füüsilised muutused mõjutavad lapsi.



Registreerimiseks ja lisainfo saamiseks tuleb saata e-mail perekeskus@gmail.com või helistada telefonil 5668 4184 (Iivi Kallaste). Registreerimine lõpeb vestlusringile eelneval päeval kell 18. Kui soovist ette teada anda, saab kohapeal kasutada lapsehoiuteenust 25 krooni eest.



Teemade ja maksmisviiside kohta saab lähemalt uurida

www.pki.ee

.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles