Kadri Adamson naaseb teatrilavale

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kadri Adamson
Kadri Adamson Foto: Marina Puškar

«Karjääri saab pärast edasi teha selle kuulsa power’iga, mida emadus kaasa annab, aga lapsi võib-olla mitte,» sõnab näitleja Kadri Adamson, kes juba täna õhtul kahe väikese lapse kõrvalt rahvast oma teatrirolliga taas rõõmustab.

Näitleja Kadri Adamson seostub Eesti teatrihuvilistel ja televaatajatel parajal hulgal krutskeid täis väga heasüdamliku tüdrukuga – olgu see siis «Kodu keset linna» Liis, muusikalilava Pipi Pikksukk või mõni teine paljudest Kadri mängitud tegelaskujudest, kirjutas SL Õhtuleht.

Praegu koondub Kadri põhitähelepanu aga lastele, sest kohe-kohe kaheseks saav Miira sai 7. novembril pisivenna Voldemari.

Vähe sellest, et Kadri viimsete raseduskuudeni vapralt tööd tegi, saab teda juba sel nädalal taas lavalaudadel etenduses «Plastikvõileib» näha.

Kadri sõnul meeldib talle väga lastega kodus olla ja toimetada, sest lapsed on igavesti vahvad tegelased, kuid ta ei oska öelda, kui kaua peaks ema lapsega kodus olema.

«Iga ema ja lapse vahel kujuneb eriline individuaalne side, igaüks teab ise, mida ja kuidas ta teeb, siin ei saa olla ühest vastust,» selgitas ta. «Aga mulle meeldib ka laste kõrvalt endiselt kohvikus ja teatris ja mõõdukalt tööl käia, et tagasi koju tulles veel suurema rõõmuga nendega koos olla.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles