«Minu mees suudab!» kolmanda saate võitsid Kadri ja Tõnis

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Minu mees suudab kolmas saade
Minu mees suudab kolmas saade Foto: Kanal 2

Kanal 2 «Minu mees suudab!» kolmandas saates panid end proovile Tallinnast pärit paarid Katrina ja Ingmar, Kadri ja Tõnis, Annika ja Miikael ning Kadri ja Tanel.

Kolmanda saate ülesanded

1. Mitu tšillipipra kauna suudab sinu mees 60 sekundi jooksul ära süüa? Kadri pakkus, et Tanel suudab ära süüa kuus pipart. Ülesanne võttis küll Tanelil pisara silma, kuid eesmärk sai täidetud.

2. Mitu 20st vaharibast suudab sinu mees lasta oma kehalt koos karvadega maha tõmmata? Katrina läks täispanga peale ning õigesti tegi - Ingmar kannatas kõik välja.

3. Mitu tennispalli 20st, mis lendavad välja palliaparaadist, suudab sinu mees kinni püüda? Tanel sai ülesandeks kinni püüda üheksa palli, kuid see tal ei õnnestunud.

4. Mitu korda jaksab sinu mees kahe minuti jooksul tõsta 16-kilost sangpommi? Kadri oli üsna enesekindel, et Tõnis suudab seda teha 16 korda. Mees suutiski seda. Esimesena pidid saatest lahkuma Annika ja Miikael.

5. Mitme inimese vanuse kümnest suudab sinu mees ära arvata (+/-2 aastat)? Ingmar pidi õigesti ära arvama nelja inimese vanuse ning see õnnestus tal suurepäraselt.

6. Mitu karakterit seriaalist «Õnne 13» suudab sinu mees nimetada 60 sekundi jooksul? Tanel pidi nimetama kaks karakterit ja need punktid teenis ta auga välja. See ei päästnud neid aga mängust väljalangemisest, sest neil oli kõige vähem žetoone.

7. Mitu plekkpurki 56st suudab sinu mees veinipudeli korgiga pikali visata pooleteise minutiga? Katrina arvas, et Ingmar suudab ümber visata 22 plekkpurki. See tal kahjuks ei õnnestunud ning saate ja 5000-eurose auhinna võitsid Kadri ja Tõnis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles