Instrumenti esineb sel laupäeval Rock Cafe's ja kohtub reedel fännidega Solarise Apollos

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Instrumenti
Instrumenti Foto: promo

Sel laupäeval, 29. septembril, annab Instrumenti oma esimese soolokontserdi Tallinnas, tähistamaks äsja väljaantud DVD «TRU LIVE 2011» sündi.

Reedel, 28. septembril, kell 17.30 ootavad bändiliikmed Shipsi ja Reynsi kõiki Apollo raamatupoes Solarises, et kohtuda Eesti fännidega, jagada autogramme ning vestelda ja esitleda uut DVD-d.

Sel suvel esines Instrumenti mitmel mainekal Euroopa festivalil, nende hulgas näiteks Positivus (LV), Heineken Open’er (PL), Rock For People (SK) ja Vilnius Music Week (LT). Instrumenti esinemist Vilniuses nägi ka Pink Floyd’i endine manager Peter Jenner: “Instrumenti on tõesti üks parimaid ja huvitavamaid artiste, keda aastate jooksul näinud olen. Imeline! Neil tuleks kindlasti silm peal hoida, sest nad on tõesti fantastilised.”

Soojendusartistina astub Rock Cafe’s üles Leedu indie-folk laulja Markas Palubenka, kes esineb Tallinnas teist korda. Esimesel korral astus ta üles Tallinn Music Week’i raames sel kevadel.

Instrumenti, kes muuseas on võitnud kuus Läti Muusikaauhinda ja saanud Parima Loo auhinna lausa kolmel aastal järjest, on juba alustanud tööd uue materjali kallal ning teist albumit on oodata järgmise aasta kevadel.

Rock Cafe kontsert toimub 29. septembril ja on vanusepiiranguta. Kuni 10-aastased pääsevad kontserdile tasuta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles