Evely Ventsli müüb Cosmo Glämmilaadal oma kampsikuid ja pükse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Diana Arno esitles Silk Sushi Baaris rannarõivaste kollektsiooni!
Kohal oli ka Evely Ventsli
Diana Arno esitles Silk Sushi Baaris rannarõivaste kollektsiooni! Kohal oli ka Evely Ventsli Foto: Maksim Toome

Tuntud stiilimuusa ning Moët ja Hennessy brändide tootejuht Evely Ventsli lubab, et tema letilt leiab Cosmo Glämmilaadal kõike, et endale hea hinnaga uus sügisene outfit komplekteerida.

Evely räägib, et vaatas sõbrannaga kapis olevad asjad üle ning müüki plaanib ta panna igasuguseid asju, mis hästi hoitud, aga kahjuks seisma on jäänud.

Kõige rohkem on tal pakkuda sügisesteks rõsketeks ilmadeks mõnusaid sooje kampsikuid ning sinna juurde ka trendikaid pükse.

Näiteks loodab Evely, et uue omaniku leiavad endale ka Burberry armas vihmamantel, Vila täisnahast jakk ja Zara tepitud moodne sügisjope. Lisaks ootavad uut omanikku mõned täiesti uued ASOSe kleidid, paar kotti ja kingapaari.

Cosmopolitani Glämmilaat toimub 13. oktoobril Viru Keskuse aatriumis

Glämmilaadale tulevad müüma tuntud Eesti staarid, nende seas Liisi Eesmaa, Heidy Purga, Marvi Vallaste, Karolin Kuusik, Getter Jaani jpt.

Glämmilaat leiab aset 13. oktoobril Viru Keskuse aatriumis kl 11-18.

Üritus on ostlejatele tasuta. NB! Müügikohtadele on võimalik VEEL registreeruda www.ajakirjad.ee/glammilaat

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles