Kolumbus Kris annab lähiaja ainsa avaliku kontserdi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kolumbus Kris annab lähiaja ainsa avaliku kontserdi
Kolumbus Kris annab lähiaja ainsa avaliku kontserdi Foto: Kolumbus Kris

Homme, 28. septembril annab klubis Rock Cafe lähiaja ainsa avaliku esinemise Tallinnas ansambel Kolumbus Kris. Õhtu erikülalisena astub üles Taavi Peterson koos oma bändiga Üdi. Piletid kontserdile on müügil Piletilevi müügipunktides.

Kolumbus Krisi bassimees Jaanus Raudkats lausus, et lähiajal on bänd hõivatud peamiselt erapidudel mängimisega ja avalikke esinemisi Tallinnas enne oktoobri lõppu pole ette näha.

«Loomulikult on avalik kontsert bändi jaoks hoopis midagi muud, publik on ju tulnud vaid meie pärast,» lausus Raudkats.

Kolumbus Kris alustas tegutsemist 1987. aastal

Esimene suurem ülesastumine leidis aset sama aasta Tartu muusikapäevadel. Tänasel päeval kuuluvad bändi Aivar Oja (kitarr), Urmas Vare (vokaal), Jaanus Raudkats (bass) ja Andres Oja (trummid).

Kolumbus Kris on ilmutanud 5 täispikka albumit ja ühe kogumikalbumi « Eesti Rocki Annaalid Kolumbus Kris 87-94». Neist viimane ilmus 2008. aastal.

Piletid homsele kontserdile on eelmüügis Piletilevis ja Statoili teenindusjaamades üle Eesti ning uste avanedes Rock Cafe kassas. Uksed avatakse kell 21.00.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles