Kati Toots vahetaks kardinaid iga kuu, kui see nii kulukas poleks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
21. septembril avab Tallinnas Nokia kontserdimajas uksed järjekorranumbrilt kuues Buduaari Turg
Šopingulainel on ka Kati Toots
21. septembril avab Tallinnas Nokia kontserdimajas uksed järjekorranumbrilt kuues Buduaari Turg Šopingulainel on ka Kati Toots Foto: Buduaar.ee

Üheaegselt nii moodsa mereäärse villa kui vana talumaja perenaine Kati Toots armastab ise kodu disainimisega tegeleda, kuid peab hea meelega nõu ka oma ala ekspertidega, kes teavad kõige värskemat infot uuemate disaini- ja tehnoloogiliste lahenduste ning moetrendide kohta.

«Kõiki nõuandeid ma siiski kullana ei võta - kui mulle meeldib beež, aga disainer soovitab midagi muud, siis jään ma enda maitsele kindlaks,» ütleb Kati Buduaarile.

Kati armastab kodu sisustamisel heledaid toone, eriti elevandiluukarva ja kreemikaid värve, ning kinnitab, et hele kodusisustus ei kipu sugugi laste käe all määrduma, kui kodus on reeglid paigas.

«Karolina ei määri eriti asju ja lisaks on meil kodus piirid hästi paigas, kus on mängu- või söögiala. Hele diivan on istumiseks, seal peal ei sööda ega joonistata,» räägib tubli perenaine, kes hea meelega ostaks kõik asjad soojades kreemikates toonides.

Kardinatest rääkides tunnistab Kati muiates, et see on talle hell teema.

«Ma vahetaks iga kuu kardinaid, kui rahakott lubaks.» Kaunitar ütleb, et kardinad annavad nii palju võimalust kodu sisekujundust värskendada ja vaheldust tuua ning kasvõi erinevate aastaaegadega paremini kaasas käia.

Enamik Kati kodu kardinatest on pärit Sunorekist, kuid praegu oma teise kodu - talumaja - kardinate valikul kasutab ta sõbranna abi, kes on aidanud sobivaid kardinaid leida ja õmmelda.

«Olen aastaid olnud Sunoreki klient ja meie kodus on nii pimendavad, ribikardinad kui ilukardinad sealt tellitud,» räägib Kati ning kiidab Sunoreki kvaliteeti ja moodsaid tehnoloogilisi lahendusi, millest üks on magamistoas olev elektriajami ja valgusanduriga pimendav ribakardin, mis ööhämaruse saabudes ise aknale ette jookseb.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles