Recycle Bin tähistab 10. sünnipäeva uue plaadi ilmumisega

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Recycle Bin
Recycle Bin Foto: AFP / Scanpix

Ansambel Recycle Bin tähistab kümne tegutsemisaasta möödumist EP plaadiga «Distorted Visions», mille presentatsioonid toimuvad 10. aprillil Tallinnas Rock Cafes ja 17. aprillil Tartus Rock'n Roll Heavenis.

Kontsertidel on lavale tulemas hulgaliselt sõpru ja erikülalisi, kelle seas on näiteks vanameister Tõnis Mägi, Bonne (Pedigree) ja Margus Sikk (Melmac, ex-Loom) jne. Omapoolsed valjud õnnesoovid edastab Tallinnas spetsiaalselt Recycle Bin'i juubeliks kokku tulev ansambel Turncoat ning Tartus noor tõusev metalcore ansambel Ann Maverick.

Recycle Bin'i näol on tegemist kummalise ajalooga bändiga. 13-aastaste poistena alustanud bänd sai kiire tuntuse osaliseks. Bändi palju kiidetud debüütalbum «Incomplete Schizophrenia» nägi ilmavalgust juba 2003. aastal, millele järgnes ulatuslik plaadiesitlustuur.

Muuhulgas esineti presidendi vastuvõtul ja kontserte anti kõikidel Eesti suurematel lavadel. Siiski otsustas bänd viidates individuaalse arenemise vajadusele aastateks aja maha võtta ning tegeleda teiste projektidega. Mullu suvel algas aga bändi uus tulemine - bändiga liitusid kaks värsket liiget Taavi Holter (vokaal) ja Martin Kuut (klahvpillid, vokaal) ning stuudios mängiti sisse viis uut lugu.

«Alustame peatselt tööd täispika plaadi ja video lindistamisega, aga enne veel saadame uutele ja vanadele fännidele sõnumi - me oleme tagasi,» ütles bändi kitarrist Jaan Varts.

«Distorted Visions» esitluskontsertide raames tulevad esitluse lood nii uuelt plaadilt kui ka albumilt «Incomplete Schizophrenia» ning ka palad, mis kunagi ühelegi plaadile pole jõudnud. Recycle Bin tänane koosseis on: Taavi Holter (vokaal), Jaan Varts (kitarr), Robert Vaigla (Kitarr), Taavi Vunk (basskitarr), Jaagup Tormis (trummid) ja Martin Kuut (klahvpillid, vokaal).

Piletid Tallinna kontserdile on müügil Piletilevi ja Statoili müügipunktides. Soodushinnaga piletid Tartu kontsertile on müügil klubis Rock'n Roll ning kontserdipäeval kohapeal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles