Kevadine soosituim ilutoode:«õnneliku naha» kapslid

Anu Saagim
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakke taastavad "õnneliku naha" kapslid kosmeetikafirmalt Elemis.
Rakke taastavad "õnneliku naha" kapslid kosmeetikafirmalt Elemis. Foto: City Spa

Kuna saabumas on kevad, siis City Spa terapeut ning hoolitsuste juhi Karmen Kohvi arvates on suurepäraseks tooteks väsinud näole kuuajaline kuur Elemise rakke taastavate kapslitega.

«Nii nagu igal kevadel, vajab meie keha ühte detox-kuuri, nii aitavad ka Elemise kapslid seda teha meie näonahal,» põhjendab valikut iluterapist.

Kapslites sisalduv hinnaline Tansaania rõikapuuõli on segatud roosi absoluudi ja lavendliga, et saada efektiivne saastatuse eest kaitsev seerum. Kliiniliselt on tõestatud, et rõikapuuõli sisaldab 1700 protsenti rohkem antioksüdante kui teised kosmeetilised õlid.

Kapslid parandavad hommikul mikrotsirkulatsiooni ja taastavad õhtul rakkude tasakaalu. Kapslid soodustavad heaolu ja lõõgastust andva endorfiini tootmist.

«Hommikuti kandke näole ja kaelale üks roosa kapsel roosi absoluudiga ja õhtuti roheline kapsel lavendliga. Keerake kapsel lahti, soojendage õli käte vahel ning kandke õli puhtale nahale, seejärel võite vajadusel kasutada ka Elemise näokreemi,» õpetab Kohv.

Toote hind on 1502 krooni ja seda on võimalik osta Tallinnas City Spast, Rävala pst. 4, hotellist Telegraaf, Vene 9 ja Kuressaares Georg Ots Spa Hotellist, Tori 2.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles