«Ameerika supermodelli» kohtunik Benny Ninja tuleb taas Eestisse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Benny Ninja
Benny Ninja Foto: promo

Tänavakultuurifestival JJ-Street Baltic Session võõrustab ka sel aastal maailma tipptantsijaid, koreograafe ja RnB muusikuid, nende seas ka «Ameerika supermodelli» saatest tuntud Benny Ninjat.

Hittsarjast «Ameerika supermodell» ka eestlastele tuntud Benny Ninja väisab Maarjamaad juba mitmendat korda: «Eelmisel aastal esimest korda Eestit külastades olin väga üllatunud, et sain nii sooja vastuvõtu nii fännidelt kui ka tantsijatelt.»

«Mul on ülimalt hea meel, et mind siia alati tagasi oodatakse. Usun et teil on väga andekaid ja lootustandvaid tantsutalente,» kirjeldas eestlaste külalilahkust ja tantsuoskust Benny Ninja. New Yorgist pärit Vogue stiili tantsija täidab Baltic Sessionil züriiliikme tööülesandeid.

Oktoobri kolmandal nädalal toimuva festivalil on peale supermodelli kohtuniku kohal ka teisi Vogue stiili spetsialiste.

Samuti Ameerikast pärit Dashaun on tantsumaailmas tuntud ja austatud nimi. Suuremale avalikkusele on ta tuttav reklaamidest, nagu näiteks Coca-Cola ja Buffalo Wild Wings.

Dashaun on tantsugrupeeringu Vogue Evolution aktiivne liige ja saate «America’s Best Dance Crew» finalist.

JJ-Street Baltic Session 2012 toimub 15.-21. oktoobrini üle terve Tallinna, kulminatsiooniks on 20. oktoobril toimuvad finaalid Nokia Kontserdimajas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles