Täna: nurjatu tüdruk paljastab saladuse oma tingimustel

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Nurjatud tüdrukud»
«Nurjatud tüdrukud» Foto: TV3

Vaigistu erikooli värvikat elu vahendav «Nurjatud tüdrukud» jätkub täna põnevalt - üks õpilastest on valmis paljastama hämara loo tagamaid.

Juba mõnda aega Hannas (Kristiina Toots) segadust tekitanud lugu tõotab selgineda, kui Vika (Kätlin Maal) on valmis paljastama, mis Miaga tegelikult juhtus; tõsi - seda vaid teatud tingimustel.

Lisaks võtab õpilaste tugiisiku Markusega (Märt Avandi) ühendust tema eksnaise Pireti (Evelin Võigemast) õde Birgit (Kati Vaikre), kes soovib teenet. Oma kana on kitkuda direktoril (Lauri Nebel) ja ühel naisõpetajatest.

«Nurjatud tüdrukud» on sari, kus draama, põnevuse ja huumori kõrval on ka liigutavaid hetki ja puhast armastust. Sarjas mängivad Kirke Algma, Merle Talvik, Eva Püssa, Jaan Pehk, Sten Karpov, Robin Juhkental, Anni Aguraijuja, Ester Kuntu, Kätlin Maal, Heidi Tiik, Sandra Luhtein jt.

«Nurjatud tüdrukud» on TV3s täna kell 21.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles