Šokolaadikook (nektariiniga)
«Kuna ma olen suur improviseerija ja eksperimenteerija, siis retsepte ma väga ei jälgi. Šokolaadikooki hakkasin tegema ühe sõbra soovitusel ja ettenäitamisel ja tema öeldud kogused mulle ei meeldinud, seega tegin järgmised juba oma silma järgi,» ütleb Mari-Leen ja räägib retseptist lähemalt: «Kaks-kolm muna segada suhkruga (ma ei mikserda, siis tuleb kook hästi õhuke ja pole üldse kohev!), lisada sellele umbes 150 grammi sulatatud võid, segada ja lisada 200 grammi šokolaadi (olen proovinud nii tavalist tumedat šokolaadi kui šokolaadikomme, Tuplat ja muid erinevaid šokolaade). Leidsin poest sellise vahva asja nagu purustatud Marianne-kommid, need sobivad sinna koogi sisse ideaalselt. Kogu see mass ära segada ja lisada endale sobilikke asju - marmelaadi, kummikomme, pähkleid, marju, mida iganes. Lisada silma järgi jahu, et mass poleks paks, vaid pigem vedel. Peale võib laduda näiteks nektariine, õunu, marju, mida iganes - mina lasin sinna peale veel vaniljekastet, et see ahjus natuke krõbedaks ja mõnusaks läheks.»
«Kokkamine on imelihtne, eriti kui retseptid tahaplaanile jätta ja end usaldada,» julgustab Mari-Leen kõiki köögis rohkem improviseerima ja julgelt katsetama.