Henry Kallase auto Aston Martin Rapide maksab üle 200 000 euro

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Elu24 paparatso kaamerasilm tabas 23-aastase eesti miljonäri Henry Kallase ja tema ühe paljudest luksusautodest, Aston Martin Rapide, mis maksab üle 200 000 euro!

23-aastasel ärimehel on poole miljoni euro eest luksusautosid!

Henry Kallase kollektsiooni kuulub ka Lamborghini Aventador, mille hinnaks on 350 000 eurot.

Noormehele kuuluv, numbrit 001HKI kandev auto Aston Martin Rapide maksab üle 200 000 euro.

Sama tähekombinatsiooniga registreerimisnumbri all on mehel veel teisigi kõrgema hinnaklassi autosid.

Numbrit 010HKI kandev Lamborghini on neist loomulikult kalleim, kuid ka Ferrari California ja Aston Martin Rapide'i eest küsitakse sõltuvalt tootmisaastast, modifikatsioonist ja läbisõidust hinda alates 100 000 eurost. Kallimad versioonid maksavad üle 200 000 euro.

Peale eelmainitud sportautode kannavad Henry Kallase firma H. K. Invest OÜ ehk HKI tähekombinatsiooni ka tema  mõnevõrra odavamad, 2007. aasta BMW X5 ja BMW X6 M. Nende mudelite hinnad algavad uuest peast 115 000 eurost.

Henry Kallase autopargi väärtuseks on seega kõvasti üle 500 000 euro!

Kes on ärimees Henry Kallas?

Henry Kallas on H. K. Invest OÜ juht, kes pakub äri- ja juhtimisnõustamise teenust. Sellest ilmselt ka tähekombinatsioon HKI autode numbrimärkidel.

Mees on olnud seotud ka pankrotistunud automüügifirmadega Carman ja Unistar-Auto.

Samuti on Kallas seotud Kiviõli keemiatööstuse ühe osaniku, Šveitsis resideeriva ärimehe Raivo Tammega, kelle varandust Äripäev mulluses rikaste edetabelis hindas 26 miljonile eurole ja tema isa Toomas Tamme oma 41 miljonile.

Elu24 paparatso kaamerasilm tabas Henry Kallase auto Aston Martin Rapide'i rooli istumas pärast  trenni Tallinnas.

Võib öelda, et  masin ei jätnud ühtegi möödakäijat  külmaks. Isegi patrullreidi tegev politseiauto peatus korraks, et imelooma pisut pikemalt uudistada.

Kiika pilte!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles