Miss Kätlin Valdmets loeb raamatuid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Miss Estonia 2012 Kätlin Valdmets.
Miss Estonia 2012 Kätlin Valdmets. Foto: Jelena Rudi

Tallinnast pärit 24aastane Kätlin Valdmets, kes hiljuti pärjati Miss Estonia 2012 tiitliga, on erialalt kokk. Ise nimetab ta end pigem hobikokaks, kelle jaoks küpsetamine alati suureks kireks on olnud. Oma vaba aega armastab Kätlin ka huvitavate raamatute lugemise ja spordiga sisustada.

Buduaar rääkis kauni noore naisega ja uuris välja, milliseid raamatuid ta lugeda eelistab.

«Raamatuid on mulle alati lugeda meeldinud, ka praegu on mul üks erialane raamat käsil. Nimelt on hetkel laua peal Riku Aalto «Liigutaja käsiraamat». Tegu on siis sporditeemalise raamatuga, täpsemalt räägib see kehakultuuri ja treeningkavade kohta,» ütleb Kätlin, et soovib end vormis püsimise teemal täiendada.

«Lemmikraamatuks on mul aga Heleene Sunnydail'i teos «Ilu ja tervis loodusest», mida mitmeid kordi lugenud olen.»

Välimuse eest hoolitsemine on Kätlini jaoks alati olulisel kohal olnud, värskes õhus sportimist peab ta oma lemmikuks.

«Olen pikalt tantsimisega tegelenud, kuid nüüd hoian end vormis jooksmisega. Suvi on ideaalne aeg värskes õhus liikumise jaoks. Talvel külastan aga regulaarselt jõusaali ja hetkel otsingi endale sobivat jõusaali,» ütleb Kätlin, et lõplikku valikut jõusaali leidmise koha pealt ta veel teinud pole.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles