Tulisa Contostavlos: mind uimastati ja kasutati seksuaalselt ära

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tulisa Contostavlos
Tulisa Contostavlos Foto: SCANPIX

Lauljatar Tulisa Contostavlos avalikustas, et sattus teismelisena seksuaalkuriteo ohvriks.

24-aastane staar kirjutab rünnakust oma autobiograafias «Honest: My Story So Far», vahendab The Sun.

Tulisa meenutas, kuidas ta veetis 16-aastasena sõpradega klubis aega ja tema joogi sisse sokutati uimasti. Pärast paari jooki tundis ta, et on ebatavaliselt purjus ja uimane.

«Järgmiseks mäletan seda, et ärkasin ja lamasin takso tagaistmel. Nägin aknast, kuidas linnatuled mööda vihisesid. Siis vajusin taas ära,» seletas ta.

Tulisa järgmine mälupilt on sellest, kuidas ta võõras magamistoas üles ärkas ja sõber temaga seksis.

«Ma ei suutnud isegi liigutada, rääkimata püstitõusmisest või kõnelemisest, ning mul läks jälle silme ees mustaks. Kui lõpuks hommikul ärkasin, leidsin end võõrast majast,» kirjeldas lauljatar.

Rünnaku toime pannud noormehe ema arvas, et Tulisa on tema poja tüdruksõber ning pakkus talle tassikest teed. Contostavlos tundis juhtunu tõttu «piinlikkust ja häbi» ega öelnud naisele, mis tegelikult juhtus.

«Läksin tualetti ja puhkesin pisaraisse. Siis võtsin end kokku, panin riidesse ja lahkusin sõnagi ütlemata. Nutsin terve tee koju,» sõnas ta.

Contostavlos lisas, et rääkis juhtunust küll sõpradele, kuid ei teatanud sellest politseile, kuna tollal polnud ta piisavalt vapper. Staar rõhutas, et kui ta satuks säärase rünnaku ohvriks täna, reageeriks ta hoopis teistmoodi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles