Lemmy: Hendrix oli seksi, narkootikumide ja rock´n´rolli kuningas

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ian «Lemmy» Kilmister
Ian «Lemmy» Kilmister Foto: AFP / Scanpix

Ansambli Motörhead legendaarne liider Lemmy tunnistas hiljutises intervjuus, et ei suudaks kunagi ületada Jimi Hendrixi rokkstaarilikkust, kuna Lemmy sõnul oli Hendrix parim kitarrist, innukaim narkootikumide tarvitaja ning edukaim naistemees ja voodisangar, keda maailmas kunagi nähtud.

Lemmy töötas 1967. aastal Hendrixi lavamehe ja narkodiilerina ning tal on endiselt meeles varalahkunud kitarriheerose meeletu käitumine, vahendab WENN.

«Ma hankisin talle LSDd. Ma tõin 10 tabletti ja tema võttis seitse endale ja andis kolm mulle, mis oli minu arvates väga mõistlik,» ütles Lemmy.

«Ta on suurepärane, tõeline vanakooli härrasmees – kui tuppa astus tüdruk, tõusis ta otsekohe püsti. Aga kui keegi tahtis näha tõeliselt atleetlikku keppimist, oli Jimi õige mees. Ma pole kunagi midagi sellist näinud – tema riietusruumi uksetagune oli alati hullunud naisfänne täis,» lisas mees.

Hendrix oli Lemmy arvates ka parim kitarrist ning tema taset ei suuda ületada ükski tänapäeva rokkar.

«Ta mängis korraga nii rütmi- kui soolokitarri, jala alt, selja tagant, vasakult ja paremalt, tagurpidi... Jumal õnnistagu Eddie Van Halenit, aga ta ei ole ligilähedanegi. Hendrix suutis seda kõike ja pärast tema surma pole keegi teine seda suutnud.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles