Koit Toome vallatles ööklubis verinoore modelliga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koit Toome aastal 2007.
Koit Toome aastal 2007. Foto: Helin Loik/ Naisteleht

Muusik Koit Toome ja võistlustantsija Kerttu Tänava suhet ohustab Koidu uus ihalusobjekt, Viljandi Tuleviku jalgpalluri modellist kallim.

Eelmisel laupäeval Tallinnas Club Prive sünnipäevapeol jätkus Koidul silmi ainult 18-aastasele kaunile brünetile Joanna Ojastule, kellega ta ühe pealtnägija kinnitusel avalikult ja kirglikult suudles, samal õhtul nähti neid pidutsemas ka klubis Hollywood, kirjutab SL Õhtuleht.

Toome nimetab aga suudlemisjutte ülepaisutatuks ja ütleb, et klubis käidi suurema seltskonnaga, tüdrukuid oli kaasas mitu ja Joannaga ei teinud ta midagi pöörast.

Kevadel Tallinna ühisgümnaasiumi lõpetava Joanna kallim, Viljandi Tulevikus mängiv jalgpallur Aleksei Savitski usub samuti, kuuldused Joanna ja Koit Toome vallatustest on vaid kuulujutud ning kinnitab, et vaatamata väidetavale riiule on ta neiuga siiski koos.

Ka Koidu sõnul on suhted kallima Kerttu Tänavaga korras ning juba mõne päeva pärast võetakse suund eksootilisse Taisse, kus koos suurema seltskonnaga puhkus veedetakse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles