Pommuudis: nuku- ja noorsooteater toob lavale menumuusikali «Shrek»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Shreki kehastab Sepo Seeman.
Shreki kehastab Sepo Seeman. Foto: Stanislav Moškov

«Mulle pole grimmi vajagi, värvi roheliseks ja kõik,» naeris eile vastu nuku- ja noorsooteatri hooaja avamist näitleja Sepo Seeman . Väga roheliseks ja ümarikuks sookolliks grimeeritud Sepo kehastuses ilmus Viktoria keskuse lavale alanud hooaja pommuudis: nuku- ja noorsooteater toob lavale maailmakuulsa menumuusikali «Shrek».

Põhjuseks, et nuku- ja noorsooteater sai ainsana kogu regioonis (Baltikum, Soome, Rootsi) DreamWorksilt õiguse tuua lavale populaarne koguperemuusikal, on teatrijuht Meelis Pai sõnul selles, et teatri senine muusikalitegevus ning -kogemus on olnud edukas, meeskond teotahteline ning et mängukohaks saab maailmatasemel esitlusvõimalusega Nokia kontserdimaja, kirjutab Õhtuleht.

«Jälgime pidevalt maailmalavadel toimuvat, et parimaid palu ka Eesti vaatajateni tuua,» selgitas Meelis Pai, kuidas «Shrek» nuku- ja noorsooteatri huviorbiiti sattus.

«Pole kahtlustki, et tegu on ühe menukama koguperemuusikaliga läbi aegade ja peagi saab sellest lavaloost osa ka siinne publik.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles