Stig Rästa: töötame juba pikemat aega plaadi kallal

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Outloudz
Outloudz Foto: Outloudz

Peamiselt Stig Rästa, Tomi Rahula ja Karl-Kristjan Kingi bändina tuntud Outloudz täienes suvel kahe liikme võrra.

 «Juurde on tulnud Robi Vaigla ja Ago Teppand,» avalikustas laulja Stig Rästa. «Töötame juba pikemat aega plaadi kallal, kuigi see ei tähenda, et me veel stuudios salvestaks,» lisas ta.

Plaati iseloomustavat temaatikat Stig ei avalikusta. «Oleme kirjutanud palju muusikat ja otsime muusikaliselt midagi, mis meid ja meie järgmist albumit defineeriks. Usun, et oleme selle ka leidnud. Plaadile on oodata uut ja huvitavat muusikat. Mitu lugu seal olema hakkab, me ei tea, aga loodan, et kõik mahub ära,» rääkis Stig intervjuus portaalile Elu24.

«Taktikepp on kordamööda kõigi käes, proovides käib kõva arutelu lugude toimimise üle, aga see kõik on väga positiivne. Plaat näeb ilmavalgust esialgsete plaanide kohaselt tuleva aasta kevadel,» ei soovi mees paika pandud tähtaega avalikustada, kuna tema sõnul on plaanidel teinekord kombeks muutuda.


Outloudzi fännid kuulevad bändi muusikat juba homme ehk 20. septembril  Kadriorus valgusfestivali raames. Esinemine saab algusekell 20.00. Stigi sõnul saab kuulda ka juba uusi lugusid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles