Kino Kosmos läheb talveks kinni

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kino Kosmos.
Kino Kosmos. Foto: Liis Treimann

Alates 1. novembrist läheb kino Kosmos talvepuhkusele ja peatab ajutiselt filmide näitamise.

«Kuigi taasavamiskuupäevast on täna veel vara rääkida, nimetame seda esialgu talvepuhkuseks, mille jooksul analüüsime põhjalikult Kosmose kino külastatavusstatistikat ja seniseid tegevusplaane, et kujundada kino tuleviku osas konkreetsem nägemus ja tegevuskava,» selgitas Forum Cinemas AS-i tegevjuht Kristjan Kongo.

«Seni on kõik filmisõbrad oodatud 11 saaliga Coca-Cola Plazasse, mis toob vaatajateni mitmekesise valiku värskemaid kinohitte, aga ka otseülekandeid ning salvestusi Metropolitan Opera ooperietendustelt, London National Theatre’i lavastustelt, Bolshoi teatri balletietendustelt, popstaaride kontsertidelt ja spordivõistlustelt,» lisas ta.

«Kosmos on üks legendaarsemaid kinohooneid Tallinnas ning väärib kindlasti tulenevalt oma ajaloolisest taustast võimalust osutada kvaliteetset kinoteenust. Seetõttu Forum Cinemas hoone omanikuga sõlmitud rendilepingust hetkel ei loobu,» ütles Kongo.

Forum Cinemas AS on Eesti suurim kinode operaator. Soome ettevõttele Finnkino Oy kuuluv Forum Cinemas opereerib Eestis lisaks Kosmosele ka Coca-Cola Plaza, Ekraani ja Astri kinosid. Aastas jõuab Forum Cinemas ASi kinodes vaatajate ette üle 100 uue filmi. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles