Avalda arvamust: kuidas meeldis «Süvahavva» teine osa?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Süvahavva teine osa
Süvahavva teine osa Foto: Kanal 2

Kanal 2 põnevussarja «Süvahavva» teine osas tekkis veel rohkem küsimusi.

Süvahavva tallu kolinud perekond mõistis üha selgemalt, et majas ja külas toimuvad kummalised sündmused ei saanud olla pelgalt juhuslikud kokkusattumused. Küll aga läksid nende arvamused lahku selles osas, et mida edasi teha ja kas nad peaksid ka oma elu pärast kartma hakkama.

Nädal aega kadunud Kevin ilmus välja Süvahavva talu lukustatud pööningul ja üleni vaiguga kaetult. Peep valetas asja uurima tulnud politseile, et leidis poisi metsaservast. Sest kes tõelist versiooni usuks? Peep otsustas, et peab asja ise ära lahendama.

Kristi taipas, et Arno leidis Kevini pool tundi varem, kui ta vanematele ütlema tuli. Mida ta tegi selle pool tundi? Arnika käis vanas veskis, mida ümbritsevad kõhedusttekitavad legendid.

Kristi otsis surnuaialt oma mehe sugulaste haudu ning teda juhatanud kirikuõpetaja tundis veidrat huvi sauna alt leitud arvuti vastu. Peep sai arvuti tööle ning mehe ehmatuseks ilmus ekraanile dialoog. Kuidas Andrus teadis, et just Peep selle leiab?

«Süvahavva» on Kanal 2 eetris teisipäeviti kell 21.30.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles