Shur-I-Kan Londonist laupäeval klubis Partei!

Elu24.ee peotoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna klubi Parteid külastab Londoni mainekas dj ja produtsent Shur-I-Kan
Tallinna klubi Parteid külastab Londoni mainekas dj ja produtsent Shur-I-Kan Foto: klubi Partei

Sel laupäeval külastab Tallinna klubi Parteid Londoni mainekas dj ja produtsent Shur-I-Kan, kes astub üles deep ja tech house'i sõpradele mõeldud peol Tech & Body.

Üha rohkem võidab elektroonilise tantsumuusika stiilide virvarris poolehoidu deep house ning soojad ja vetruvad palad trügivad paljude tuntud tegijate dj-settidesse.

Just sellist muusikat saab kuulda Partei Tech & Body pidudel. Kui varem on Tech & Body maale toonud sellised tuntud house-artistid nagu Roberto Rodriguez, Rasmus Faber, Ian Pooley, Pete Heller, siis ka seekord jätkab Partei samal lainel, külla tuleb Shur-I-Kan Inglismaalt.

Shur-I-Kan, pärisnimega Tom Szirtes, on väga mitmekülgne elektroonilise muusika produtsent, hetkel üks tuntumaid briti deep house`i produtsente, kes on kätt proovinud ka teiste elektroonilise muusika stiilidega, teinud mahedat hip-hop’i ja ekperimenteerinud chill-out muusikaga.

Tema loomingut väljastab briti üks tuntumaid plaadifirmasid Freerange Records, mis aastal 2007 valiti briti parimaks plaadifirmaks!

Shur-I-Kan’i diskograafia on väga pikk ning ta on remiksinud paljusid tuntud esitajaid, näiteks Tom Middleton, Robert Babicz, Joey Negro, Miguel Migs, Motorcity Soul ja teisigi.

Peo juhatavad sisse Partei residendid Dave Storm ja Ecstatic.

Partei asub Tallinnas aadressil Rävala 8 ja on avatud reedeti-laupäeviti alates kella 23st.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles