Andres Lõo "Skeletons On Rock"

Valner Valme
, Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andres Lõo.
Andres Lõo. Foto: http://www.myspace.com/andreslooming

Andres Lõo nime taha peitub eesti mees Andres Lõo, kes enamasti loob mingite austria, norra, portugali ja saksa popavangard-tüüpidega nonde asukohamaades.

Viimaseil aastail on ta avastanud enda jaoks wave-edit-programmi, millega teeb muusikat, kus põrkuvad (justkui juhuslikult, nurga peal) rock, pop, electro, synthcore ja mis iganes, sest juured on Suicide'is, Bauhausis, Birthday Partys, Mille Plateaux' asjus; kõik sümboliseeritud kujul, läbi kitsaste võimalustega arvutiprogrammi nõelasilma aetuna.

Noise-psühhedeelia puhangud vahetavad kohti algrütmide pulseeringutega, kohati on muusika nii lihtne, et lihtsamaks minna ei saa, aga on seda ka kerge kuulata? Siin peitubki selle kunsti võti. Lõbus äng ehk selle muusika ruum on suurem kui ruum, milles ta elab. Ja kas ta üldse elab? Ei ela, need on muusikalised kummitused. Tontlikult teravmeelne plaat. Tantsi vabastavat tantsu "Trigger Tricksteri" järgi!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles